Turcescu, declarație după afişarea cu Băsescu în campanie

Robert Turcescu consideră că justiţia trebuie să se pronunţe în legătură cu dosarul în care Traian Băsescu este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de spălare de bani şi susţine că, în pofida acestui dosar, nu are 'niciun fel de problemă' în a se afişa alături de fostul şef al statului. 

Întrebat dacă se va afişa cu Traian Băsescu în campania electorală, în contextul în care fostul preşedinte este urmărit penal, Turcescu a spus: 'Preşedintele PMP este domnul Traian Băsescu. În momentul în care am intrat în PMP eram conştient, cum sunt şi acum, cine este preşedintele partidului. Preşedintele Traian Băsescu se bucură de susţinerea membrilor PMP în funcţia de preşedinte al partidului. Mi-ar fi fost foarte greu în această campanie electorală să mă afişez lângă domnul Dragnea, mi-ar fi fost extrem de greu să ies lângă domnul Dragnea, pe străzile Bucureştiului. Domnul Traian Băsescu a fost patru ani de zile primarul Capitalei şi nu am niciun fel de problemă în a merge cu domnia sa, dacă va dori să participe, când va dori, la acţiunile electorale pentru a vorbi despre Bucureşti'.

În contextul unei eventuale afectări a imaginii sale de candidat pentru că fostul şef al statului, preşedinte al PMP, este urmărit penal pentru fapte comise în timpul mandatului de primar general, Turcescu a precizat, într-o conferinţă de presă, că 'nu se teme de nimic'.

'Nu mă tem de nimic şi, mai mult decât atât, (...) cred că trebuie să aşteptăm să se pronunţe justiţia. Deci, există situaţii, am văzut cu toţii în această ţară, oameni acuzaţi, cu dosare deschise, mers în instanţă, care au câştigat procesul, care au fost achitaţi, care au primit şi despăgubiri pentru felul în care au fost anchetaţi sau au fost duşi la un moment dat în faţa justiţiei. Până la o decizie definitivă a instanţei despre asta este vorba', a precizat Turcescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel