Turcan și Funeriu, atac la Andronescu. "Încetați să vă faceți de râs"

Educația este un domeniu sensibil. În fiecare an Bacalaureatul și reformarea educației sunt subiecte care susțin polemica dintre putere și opoziție. Ecaterina Andronescu a subliniat, joi, necesitatea examenului de admitere la facultate. Ea a precizat că astfel s-ar reduce și stresul de la Bacalaureat, pentru că media nu ar condiționa intrarea la facultate.

Răspunsul Ralucăi Turcan nu a întârziat să apară. Nici cel al lui Daniel Funeriu. Vicepreședinta PDL a catalogat declarația drept "un gest propagandistic". Daniel Funeriu scrie, pe blogul personal, că vicepreședinta PSD "se agită pe toate televiziunile cu ultima „ei” idee, pe care noi o puseserăm deja în practică: să se dea admitere la facultate". 

Daniel Funeriu scrie "noi am introdus, prin Legea educației și legislația subsecventă, examenul de admitere la facultate și la liceu". Și Raluca Turcan subliniază "PDL a susținut revenirea la examenul de admitere la liceu, chiar si cu menținerea unui procent redus din notele de la gimnaziu". Daniel Funeriu susține că "această ieșire arată disperarea doamnei Andronescu de a dovedi că ea face agenda educației din România", pe când Raluca Turcan spune că este "Un alt gest propagandistic care arată improvizația care a caracterizat dintotdeauna politica PSD în domeniul educației".

Funeriu: "Doamna Andronescu, încetați să vă faceți de râs"

Mai mult, Raluca Turcan este de părere că introducerea admiterii la facultate este doar o încercare "cârpească un sistem care a fost afectat negativ de interesele electorale ale PSD sau de scandalurile cauzate de proasta gestionare a domeniului. Imaginea nu poate ține loc de politici coerente!", scrie ziare.com. Daniel Funeriu o numește pe Ecaterina Andronescu "colecționara de funcții publice" și îi spune "Doamna Andronescu, încetați să vă faceți de râs".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel