Turcan: #Respect pentru români. PNL va opri PSD

Proteste
Proteste

Raluca Turcan a transmis un mesaj după protestele împotriva reformei lui Tudorel Toader.

Liderul PNL transmite că are respect pentru românii care au curaj să le spună ”nu” lui Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader. Aceasta susține că PSD ”nu va dormi liniștit până când Legile Justiției nu vor fi modificate”. Totodată, Raluca Turcan precizează că PNL va face tot ce îi stă în putință pentru a opri supordonarea justiției de către PSD.

”PSD nu va dormi liniștit până când Legile Justiției nu vor fi modificate!

#Respect pentru toți românii care au curajul să spună un NU răspicat trio-ului Dragnea-Tăriceanu-Toader! PSD a promis liniște socială în campania electorală, dar a oferit doar scandal, frici sociale, dezastru economic şi dezamăgire masivă a oamenilor. Se împrumută pentru a plăti pensii şi salarii, iar cei care vor trebui să plătească datoriile sunt penalizați de Guvernul PSD prin vulnerabilizarea legislației şi instabilitatea economiilor în bănci şi conturi de pensii private!

Protestele #Rezist înseamnă #normalitate! #PNL va folosi toate instrumentele legale pentru a opri politizarea justiției şi subordonarea ei PSD-ului!”, a transmis Raluca Turcan pe pagina oficială de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel