Turcan, război cu ALDE. Tăriceanu, ținta atacului

Raluca Turcan, președintă interimară a PNL, a afirmat, joi, la Pitești, că ALDE este un apendice de ”prost gust” ak PSD. Ea întreabă ce a adus Călin Popescu Tăriceanu bun în politica românească. 

”PSD este plin de oameni cu probleme de integritate, cu grave suspiciuni de corupţie, unii deja condamnaţi. ALDE, unde s-au mai dus voturi în alegeri, se dovedeşte a fi un apendice de prost gust pentru PSD, un apendice care aduce discordie, care condiţionează şi întăreşte condiţionarea unor decizii în detrimentul oamenilor, doar pentru satisfacţii politice”, a declarat Raluca Turcan, într-o conferinţă de presă, joi. 

[citeste si]

Președinta interimară a PNL a adăugat: ”Uitaţi-vă la Călin Popescu Tăriceanu, ce a adus acest om bun pentru politica românească? În afară de o perioadă în care a fost prim-ministru, a guvernat, economia a duduit, dar după aia a crăpat de tot, i se datorează. (...) Deci ceea ce s-a întâmplat în guvernarea Tăriceanu a fost inexplicabil. (...) Nu poţi să consumi mai mult decât produci cu 13%, nu poţi, înseamnă că eşti iresponsabil politic. De aceea, foarte mulţi s-au separat şi s-au delimitat de Călin Popescu Tăriceanu. Odată ajuns al doilea om în stat, nu face decât să ducă guvernarea, în tandem cu domnul Liviu Dragnea, pentru satisfacerea obsesiilor anti-justiţie pe care amândoi le au. (...) Aceşti oameni au canalizat activitatea întregii majorităţi parlamentare şi a guvernului doar pentru satisfacerea obsesiilor lor anti-justiţie”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel