Turcan: PSD a anunțat atacul împotriva clasei de mijloc

[] []

06 ian 2017 / 17:03
Salveaza PDF Comentarii

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susţine că prim-ministrul Sorin Grindeanu a confirmat planul PSD de a introduce impozitarea progresivă. 

"PSD a anunţat vineri atacul împotriva clasei de mijloc şi a antreprenorilor. Declaraţia prim-ministrului Grindeanu confirmă planul PSD de a anula cota unică de impozitare şi de a introduce impozitarea progresivă, aşa cum Partidul Naţional Liberal a avertizat în ultimele săptămâni", a declarat Raluca Turcan. 

Ea subliniază că "programul lui Dragnea, cu promisiuni fără limită către toate categoriile sociale, este nesustenabil fără o creştere masivă a fiscalităţii, care va fi suportată de către antreprenori şi clasa de mijloc". 

"Noi, Partidul Naţional Liberal, considerăm că doar investiţiile şi o legislaţie predictibilă pot asigura o creştere economică puternică. Populismul deşănţat al domnului Dragnea şi al PSD va limita creşterea economică şi va face dificilă atragerea de investiţii la nivelul aşteptat de cetăţenii acestei ţări, care vor să aibă opţiuni de angajare cât mai diverse şi pe salarii cât mai bune", conchide liderul PNL, citat de Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23