Turcan, PREMIER? ”Decizie foarte clară”

Vicepremierul interimar, Raluca Turcan, a declarat că ea niciodată nu a vizat funcţia de premier, adăugând că, totodată, în PNL există o decizie a forurilor de conducere prin care preşedintele partidului este cel susţinut pentru a fi numit şi validat ca prim-ministru.

"Noi am avem o decizie foarte clară în forurile noastre de conducere, şi anume, preşedintele partidului este persoana pe care PNL o propune şi o susţine pentru funcţia de prim-ministru. De asemenea, suntem într-un parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi am convingerea că şi mâine (miercuri - n.r.), când vom definitiva sau vom creiona mandatul nostru pentru Cotroceni, principala noastră preocupare va fi să strângem acest parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis şi să dăm românilor soluţia politică ce mai bună ", a declarat Raluca Turcan, marţi, întrebată dacă este una dintre variantele de premier luată în calcul de preşedintele Iohannis.

Vicepremierul liberal a adăugat că o soluţie politică ar fi "alegerile anticipate". "Ca să fie foarte limpede: ce înseamnă alegeri anticipate - înseamnă PSD acasă, PSD-ul toxic acasă", a completat Turcan.

Ea a precizat că liberalii vor anunţa decizia Biroului Executiv de miercuri, întrebată dacă delegaţia liberală va merge la Cotroceni cu o propunere privind continuarea demersurilor pentru declanşarea alegerilor anticipate.

"Vom anunţa, evident, decizia Biroului Executiv, însă, eu cred că obligaţia noastră este să susţinem varianta cea mai bună pe care preşedintele o apreciază în momentul de faţă pentru guvernare", a spus Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel