Turcan: Mihai Tudose, expresia perfectă a înapoierii PSD

Premierul Mihai Tudose este lipsit de viziune şi nu oferă nicio explicaţie coerentă, e de părere prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan. 

"Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicaţie coerentă, nicio viziune, nicio investiţie! Doar declaraţii grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovaţi pentru eşecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un şef de partid speriat de justiţie, un aliat care îşi vinde toţi apropiaţii pentru a se menţine la putere. Ce zice 'omul de afaceri' Tăriceanu de primitivismul şefului Guvernului?", a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook. 

Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administraţiei publice. 

"Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administraţiei publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de uşurinţă, este implicită şi o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declaraţia premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoşele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?", a mai spus Raluca Turcan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel