Turcan: Decizia referitoare la Diaconu macină vopseaua Guvernului

raluca_turcan
raluca_turcan

Deputata PDL Raluca Turcan remarcă, într-un comunicat de presă, că incompatibilitatea lui Mircea Diaconu aduce prejudicii de imagine Guvernului Victor Ponta și scoate la iveală ”amatorismul şi învârtelile” noii echipe executive.

”Cu noul incompatibil Diaconu, de pe guvernul nou instalat începe să cadă vopseaua şi să iasă la iveală amatorismul şi învârtelile. Este de remarcat că alianţa dintre cele două mai mari partide din România care acum ocupă politic toată ţara, nu reuseste să găsească oameni inatacabili profesional”, afirmă Raluca Turcan.

Considerând că noul Guvern Ponta dă ”rateu dupa rateu cu numiri de miniştri incompatibili”, deputatul democrat-liberal apreciază că noua echipă guvernamentală s-a bucurat de un ”succes rapid, pe un val negativ de nemulţumire”.

”Incompatibilitatea lui Mircea Diaconu se adaugă pe lista lungă a erorilor guvernării Ponta, alături de alţi doi miniştri incompatibili, de mai nou plagiatul primului ministru şi arată diferenţa mare dintre promisiunea că va fi cel mai cinstit guvern şi realitatea că fiecare numire din acest guvern ascunde câte o învarteală politică”, consideră Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel