Turcan: Guvernarea PSD lasă de dorit

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, desființează pe Facebook guvernarea PSD din ultimele trei luni printr-o serie de reproșuri ce vizează domenii de activitate importante și cu probleme.

„România merită mai mult de la clasa politică! România are nevoie de o JUSTIȚIE DREAPTĂ, o ȘCOALĂ DE CALITATE, SPITALE MODERNE și DRUMURI DURABILE!

În ultimele 3 luni de guvernare PSD, românii NU au văzut o strategie de țară pe aceste domenii. În schimb, au asistat la un ASALT ORGANIZAT asupra instituțiilor de justiție, atât prin OUG 13, cât și prin amendamentele depuse în Parlament și prin inițiativele de schimbare din funcție a șefilor ÎCCJ, Parchetelor, DNA și DIICOT. 

În același timp, PSD a împărțit POMENI ELECTORALE crezând că va scădea vigilența cetățenească. Au lansat o serie de licitații de proiecte la Ministerul Dezvoltării fără a face publice criteriile de evaluare a acestora și modul de garantare a creditelor. 

Tot ce sprijină PSD este disprețul pentru justiție, pentru a salva clientela de partid, subdezvoltarea României prin menținerea sărăciei și alimentarea afaceriștilor înregimentați politic.

PNL solicită sprijinirea investitorilor autohtoni prin simplificarea legislației și reducerea de impozite, șanse egale pe piață și transparență”, a scris Turcan pe Facebook miercuri dimineață.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel