Turcan, după pozele fără mască: Aveam test antigen

Foto Facebook Raluca Turcan
Foto Facebook Raluca Turcan

Ministrul Muncii Raluca Turcan a reacționat după imaginile în care nu poartă mască de protecție. 

Ministrul Raluca Turcan și alți liberali au participat, recent, la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu. În niște imagini publicate pe Facebook, s-a observat că masca de protecție nu a fost purtată permanent. 

Turcan a reacționat printr-o postare pe Facebook, oferind „un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus astăzi, referitoare la acțiunea de împădurire de sâmbătă.”

„Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen”, a precizat, în primul rând, Raluca Turcan.

„De asemenea, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33.”, a mai adăugat ministrul Muncii.

Turcan: Fotografiile invocate nu au fost reprezentative


Ministrul Muncii a mai spus în postare că „fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, subliniind că „rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor.”

Fotografiile de mai jos întăresc cadrul de înțelegere. Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toți prudenți, echilibrați și să trecem cu bine de aceste momente.”, a încheiat Raluca Turcan. 

Iată fotografiile 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel