Turcan: Dragnea tocmai a semnat moartea legii...

Președinta PNL, Raluca Turcan, a declarat, marți, că președintele PSD, Liviu Dragnea, a semnat moartea unei legi importante. 

”O abordare laşă, lipsită de responsabilitate, o abordare care arată încă o dată că PSD şi Dragnea au câştigat în campania electorală printr-o uriaşă fraudă de încredere. Această lege, de o asemenea amploare, cu o asemenea impact social trebuie dezbătută cu toate segmentele sociale, trebuie armonizată pentru familiile salariale, însă, într-un final, dacă vrem să existe o lege a salarizării unitare într-un timp asumat şi predictibil, atunci este nevoie de asumarea răspunderii Guvernului” a afirmat Raluca Turcan, la Parlament, întrebată în legătură cu afirmaţia lui Liviu Dragnea privind legea salarizării unitare.

Creșterea colectării, măsura propusă de Turcan

Ea a spus că era previzibil un astfel de demers al PSD, deoarece ”din nefericire, situaţia economică este una îngrijorătoare, iar toată guvernarea PSD este axată pe creşterea cheltuielilor, nu au de unde să obţină venituri”.

”Acolo de unde pot să obţină venituri, au o jenă să intervină şi mă refer la creşterea nivelului de colectare. Dacă PSD ar vrea într-adevăr să aducă venituri la bugetul statului, cred că s-ar putea uita cu atenţie pe creşterea colectării”, a menţionat Turcan.

[citeste si]

”Cred şi susţin în continuare că domnul Dragnea tocmai a semnat moartea legii salarizării unitare, tocmai şi-a asumat îngroparea acestui proiect atât de important şi aşteptat de milioane de români”, a subliniat Raluca Turcan.

Proiectul de lege privind salarizarea unitară va fi semnat joi la CExN al PSD, care se va reuni la Sinaia, a anunţat luni preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel