Turcan: Doamna EBA are o fracţionare de logică

Replica preşedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, față de afirmațiile  Elenei Băsescu, privind închiderea cabinetului de europarlamentar al acesteia, nu s-a lăsat așteptată. Turcan îi răspunde europarlamentarului că "are o fracţionare de logică" dacă îşi imaginează că în sediul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu poate funcţiona cabinetul unui membru PMP.

În replică pentru mezina președintelui Traian Băsescu, care a declarat, sâmbătă, la la Sibiu, la lansarea candidaţilor PMP, că nu ştie dacă mai are cabinet de europarlamentar în oraş, deşi plăteşte în continuare salariile asistenţilor, Raluca Turcan a afirmat: "Doamna EBA are o fracţionare de logică. Cum îşi imaginează că în sediul organizaţiei judeţene a PDL Sibiu poate să funcţioneze cabinetul europarlamentar al unui membru PMP?", citează Mediafax.

În opinia liderului democrat-liberal, alte comentarii sunt de prisos înaintea rezolvării acestei "probleme de logică".

"După ce-şi rezolvă problema de logică, mai discutăm", a adăugat Raluca Turcan, refuzând însă să facă orice comentariu legat de plata celor doi asistenţi de către Elena Băsescu.

Sâmbătă, la Sibiu, Elena Băsescu a precizat că a vrut să facă o conferinţă de presă pentru un raport al activităţii de europarlamentar, iar un fost coleg a anunţat-o că nu mai are cabinet de europarlamentar la Sibiu, pe  care îl deținea din octombrie 2009, în sediul PDL Sibiu de pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Ea a susţinut că nici angajaţii pe care îi plăteşte nu îi mai răspund la telefon şi nu poate discuta cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel