Turcan, despre Udrea: Are un discurs mincinos și distructiv

turcan
turcan

Deputatul Raluca Turcan o atacă dur pe fosta colegă de partid, Elena Udrea, după demisia acesteia din PDL și înscrierea în Partidul Mișcarea Populară, afirmând că are un "discurs mincinos, nedemocratic și distructiv".

"Tot ceea ce ne mai lipsește este ca Elena Udrea să împartă certificate de puritate ideologică. Unde s-a mai auzit ca o persoană să decidă cine este și cine nu este de dreapta, cine este pro sau anti Traian Băsescu, cine face și cine nu face opoziție? Dacă PDL nu făcea opoziție, astăzi aveam proiectul de descentralizare a lui Dragnea, prin care se întărea puterea baronilor locali. (...) PDL este cel care a blocat Codul Penal, codul infractorilor USL, prin voturi în Parlament, iar doamna Elena Udrea nu a fost acolo. Așadar, consider mincinos, nedemocratic și distructiv un discurs precum cel pe care l-a avut Elena Udrea și cum este discursul cu care vrea să își înceapă cariera politică în forță într-o nouă formațiune politică", a declarat vineri, într-o conferință de presă, Raluca Turcan.

Aceasta consideră "revoltătoare" teoria potrivit căreia PDL ar fi împotriva președintelui Traian Băsescu.

 "Este dreptul Elenei Udrea să aibă propriul partid pe care să-l manevreze așa cum dorește. Consider însă revoltătoare teoria cum că PDL ar fi anti Traian Băsescu. Și vreau să reamintesc (...) că în momentele cheie pentru democrația românească, pentru reformele necesare României, PDL a fost partener constant al președintelui Traian Băsescu", a spus Raluca Turcan.

 Udrea a fost absentă în acțiunile PDL de a face opoziție, spune Turcan

"La Referendumul de suspendare din anul 2012, împotriva președintelui Traian Băsescu, actuala conducere a PDL, oameni din actuala conducere a PDL, au fost cei care au militat fără nicio reținere pentru președintele Traian Băsescu și pentru o funcționare corectă a instituțiilor în România, împotriva abuzului instituțional. Nu cred că în acel moment cheie, de exemplu, doamna Elena Udrea nu cred că a ieșit din casă și a avut vreo apariție televizată. (...) Opoziția în România nu se reduce la un talk-show de seară, ci opoziția în România se face cu voturi în Parlament, se face cu campanii printre oameni, ori la aceste momente, doamna Elena Udrea, în procent de 90% a fost absentă", a mai spus Raluca Turcan. (Sursa: Agerpres)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel