Turcan, despre Gorghiu: Trebuie luate măsuri dacă situația persistă

Raluca Turcan a declarat, astăzi, că nu are nicio legătură personală cu Alina Gorghiu, însă consideră că trebui luate măsuri dacă situația persistă. 

”Acolo (în Comisia juridică a Senatului când s-a votat amendamentul privind graţierea faptelor de corupţie – n.r.) a fost o situaţie neplăcută. Nu aş putea să o suspectez în momentul de faţă pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Sunt mai moderată în calificarea acestei situaţii pentru că foarte mulţi sunt tentaţi în această competiţie internă să scoată fraze de-ale mele din context şi să spună iar că Turcan o atacă pe Gorghiu, că eu aş avea vreo problemă cu Alina Gorghiu personal. Nu am absolut nicio problemă. Eu cred că un om care a fost preşedintele PNL are o expertiză de care trebuie să ţii cont şi după ce acel om nu mai este preşedinte al PNL. În plus este o femeie care a născut în campania electorală, a făcut campanie electorală cu burta la gură. Aşadar, nu pot să am o problemă personală cu Alina Gorghiu. Aprecierile mele sunt de principiu şi sunt valabile pentru oricine aduce PNL în această situaţie”, a afirmat Raluca Turcan.

Președinta interimară a PNL a afirmat că nu a contactat-o pe Alina Gorghiu: ”Nu, pentru că în ziua respectivă a existat un moment mai tensionat, un moment în care în spaţiul public Alina lansase o replică probabil pripită, o radiografie pe care eu am făcut-o PNL după alegeri. Atunci, nu aş fi vrut să se interpreteze telefonul meu ca o repercursiune la atitudinea ei”. 

Măsuri pentru Gorghiu

Întrebată dacă este de părere că Alina Gorghiu ar trebui sancționată, Turcan a afirmat: ”Eu cred că a existat o sancţiune publică destul de usturătoare. Dacă se repetă, probabil că nu e suficient. Nu aş vrea să fie interpretat ca fiind o acuză la Alina Gorghiu, e o chestiune de principiu. Dacă cineva greşeşte, primii care sancţionează sunt cei din afara partidului, oamenii care ţi-au dat votul. Dacă persişti în greşeală, evident că şi cei care decid trebuie să ia nişte măsuri. E absolut firesc”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel