Turcan dă lecții PSD-ului: Nu așa se guvernează o țară

Președintele PNL, Raluca Turcan, continuă atacurile la adresa PSD-ului. ”NU așa se guvernează o țară”, crede liderul PSD.

”Politica PSD: doar interesul lui Liviu Dragnea contează în România.

Avem aproape 500.000 de șomeri. Avem o jumătate de generație care nu promovează la simulările pentru Evaluările Naționale. Avem un Guvern care izolează România pe plan internațional din cauza luptelor interne, a atacurilor asupra justiției și a politicilor economice iresponsabile. Toate acțiunile PSD s-au rotit în jurul interesului unui singur om: Liviu Dragnea.

Au dat Ordonanța 13 pentru a-l salva de justiție. Au încurajat huzureala pe bani publici a unor categorii salariale pentru a fi ”complici” la dezastrul economic.

ZERO programe pentru tineri. ZERO inițiative pentru ameliorarea dezastrului din educație. ZERO legi pentru mediul de afaceri. ZERO investiții în drumuri și spitale.

PSD pune mai mare preţ pe interesul personal decât pe evoluţia şi dezvoltarea naţională. Așa-zisul amuzament al d-lui Grindeanu cu privire la Opoziție, mai mult sau mai puțin fals, nu ține loc de condiții decente în spitale și soluții pentru sistemul sanitar, de locuri de muncă, de autostrăzi și investiții, de ameliorarea sistuației din învățământul românesc.

Nu aşa se guvernează o ţară!”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel