Turcan - Carmen Dan, atac: "În ilegalitate"

Raluca Turcan
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, consideră că ancheta parlamentară în cazul protestului din 10 august trebuie lărgită şi afirmă că ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să prezinte toate informaţiile de interes public.

"Nu-mi dau seama care este motivul principal pentru care doamna ministru Carmen Dan se afundă tot mai mult în minciună: lipsa de educaţie juridică sau starea de dependenţă totală faţă de Liviu Dragnea? Toată cascada de minciuni sfidătoare şi de inducere în eroare a presei şi opiniei publice confirmă, de fapt, nu doar premeditarea şi implicarea directă a ministrului de Interne, ci şi că am asistat la o amplă operaţiune, la comandă politică, de reprimare a libertăţilor cetăţeneşti.

Consider că avem datoria să lărgim ancheta parlamentară şi îi atrag atenţia doamnei ministru Carmen Dan că oferirea de informaţii false Parlamentului României este infracţiune şi că domnia sa, ca ministru, se află într-o zonă de ilegalitate evidentă. Ministrul de Interne trebuie să prezinte de urgenţă, astăzi, toate informaţiile cerute, care sunt de interes public. Clasificarea unor informaţii pentru a ascunde adevărul este, la rândul ei, infracţiune şi reprezintă o circumstanţă agravantă", a scris marţi Turcan pe Facebook.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiat marţi de Comisia de apărare a Camerei. La prima parte a şedinţei au participat şi reprezentanţii presei, însă ulterior audierea a continuat fără prezenţa mass-media.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25