Turcan acuză de FAKE NEWS site-uri vehement anti-pesediste

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Raluca Turcan a declarat că a fost vorba de un fake news în spațiul public, în ceea ce privește salariile profesorilor, după mai multe informații apărute în presă.

Acuzațiile de fake news ale Ralucăi Turcan vizează și ziarele prietene PNL-ului, cu poziționări anti-pesediste, precum ziare.com, hotnews.ro sau Europa FM.

"Am pregătit o analiză (...) care are trei componente: OUG 114 iniţială prin care majorările salariale ale profesorilor intrau într-un regim mai rapid de majorare, legea de angajare a răspunderii care a lăsat în vigoare acest articol din OUG 114, cu alte cuvinte a lăsat în vigoare majorarea mai rapidă a salariilor profesorilor, şi ordonanţa ultimă de corectare a OUG 114 care la fel lasă în vigoare majorarea salarială a profesorilor şi se referă doar la partea legată de sporuri care în cuantum rămân ca la finalul anului 2019.

"A fost un fake news"

A fost un fake news. Majorările salariale pentru profesori rămân în calendarul angajat, anunţat public şi, mai mult decât atât, sunt bani prevăzuţi în buget pentru aceste majorări salariale", a precizat Turcan, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

"Eu vorbesc despre text de lege şi informaţiile apărute în spaţiul public şi anume că salariile profesorilor nu vor mai creşte. Textul de lege arată limpede că a fost un fake news", a mai spus Raluca Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel