Turcan acuză CNCD de COMPLICITATE cu PSD: Încercare JALNICĂ de intimidare a președintelui Iohannis

Raluca Turcan acuză Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării de complicitate cu PSD. Iată ce spune aceasta. 

"Decizia CNCD de azi privind unele afirmații ale Președintelui Klaus Iohannis este revoltătoare și demonstrează, din nou, că instituția este profund politizată. Faptul că PSD a salutat imediat hotărârea arată existența unei complicități între partid și consiliu, precum și că instituția este folosită în lupta politică pentru a influența opinia publică.

De asemenea, asistăm la o încercare eșuată și jalnică de intimidare a Președintelui Klaus Iohannis. Nu este pentru prima dată când majoritatea politizată din Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării încearcă să îl cenzureze pe Președintele României", a scris Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

CNCD, grave prejudicii de imagine 

"Este inacceptabil că, în schimb, Consiliul nu a avut nicio problemă cu declarații extrem de grave și discriminatoare ale unor membri PSD la adresa Președintelui României (sesizări soluționate tot azi), considerând că acele afirmații se încadrează în limita libertății de exprimare.

Prin aceste practici, CNCD nu face altceva decât să își aducă grave prejudicii de imagine și să își încalce propriul statut, care menționează că instituția este autonomă", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel