TULPINĂ NOUĂ de coronavirus în Marea Britanie. Alexandru Rafila, cel mai important mesaj

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila

Alexandru Rafila a spus, despre noua tulpină de coronavirus, depistată în Marea Britanie, că nu există o evoluție diferită a bolii.

Profesorul Alexandru Rafila a fost întrebat, marți, la Antena 3, despre evoluția noii tulpini de coronavirus din Marea Britanie, unde au apărut 1.000 de astfel de îmbolnăviri.

„Din ceea ce am citit eu, nu există o evoluție diferită a bolii. Aș vrea să vă dau un alt exemplu care demonstrează, de fapt, că aceste mutații până în momentul de față nu sunt îngrijorătoare: faptul că reinfecțiile cauzate de noul coronavirus sunt rare, sunt foarte, foarte rare, adică omul poate să elimine timp de mai multe săptămâni virusul”, a spus Alexandru Rafila.

Acesta a mai zis că sunt câteva cazuri documentate de reinfecție, dar lucrul acesta nu este de neașteptat, pentru că sunt persoane care au deficiențe imune.

„Atunci, asta demonstrează că aceste mutații nu sunt relevante din punct de vedere al imunității, pentru că dacă ar fi relevante și îmbolnăvirile ar fi mult mai frecvente, iar până în momentul de față nu sunt raportate un număr mare de îmbolnăviri, de reinfectări la persoane care au trecut deja prin boală”, a mai spus Rafila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel