Tudose: Situație dintr-un film de groază. Am avut o DISCUȚIE cu Iohannis

Într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu la România TV, premierul Tudose a vorbit despre pensiile speciale. El a precizat că România ajunsese ”într-o situație demnă de un film de groază”.

”Nu am tăiat pensiile speciale în sensul de a elimina, ci am dorit să revenim într-o normalitate. Ajunsesem în 2017 într-o situație demnă de un film de groază. În nicio țară o pensie nu poate fi mai mare decât salariul pe care l-ai avut.

Abordarea mea și a Guvernului e următoarea: identificăm o probelmă, punem reflectoarele pe ea, o tratăm ca atare, cautăm soluții și o rezolvăm.

(...)

Termenul la care intră în vigoare e 15 septembrie, dând o lună timp să aleagă fiecare ce vrea. Nu am vrut să scap de nimeni (nr. - generalii SRI care s-au pensionat în masă). Dacă vrem normalitate, nu mai merge așa”, a precizat premierul Tudose.

Totodată, premierul Tudose a precizat că nici președintele Klaus Iohannis nu a avut nimic de obiecta în acest sens. ”Este normal ceea ce se întâmplă. L-am informat. Nu a avut obiecții. Nu își poate asuma ieșiri la pensii la 40 de ani cu 130% din salariu”, a declarat premierul Mihai Tudose la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel