Tudose: S-au inflamat niște multinaționale, dar finalul va fi același

Mihai Tudose a făcut o scurtă declarație în ședința de Guvern de miercuri, 8 noiembrie. Premierul s-a referit la OUG privind modificarea Codului Fiscal.

Guvernul dorește să introducă niște măsuri "foarte ferme" în ceea ce privește externalizarea profitului, a anunțat, miercuri, Mihai Tudose, adăugând că acest lucru a dus la "inflamare".

[citeste si]

"Pe ordinea de zi se află măsurile de modificări pentru Codul Fiscal. Pentru a nu fi secretos, vă spun care este părerea mea despre inflamarea excesivă a opiniei publice. Nu este vorba despre trecerea contribuțiilor - acolo și sindicatele și patronatele, care până acum au fost de acord cu acest subiect, s-au inflamat după ce au aflat că Guvernul vrea să introducă niște măsuri foarte ferme în ceea ce privește externalizarea profitului nefăcând altceva decât să transpunem o directivă europeană în legislația românească precum și alte măsuri pe care considerăm că este bine să le luăm.

În acest sens, s-au inflamat niște multinaționale, dar din fericire au înțeles că nu este cazul, că finalul va fi același", a zis premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel