Tudose, replică acidă după un SMS primit de Coarnă în direct la Antena 3

Scutaru Cristina / 05 sep 2017 / 20:11 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Tudose
Mihai Tudose

Mihai Tudose a avut un schimb de replici cu Dumitru Coarnă la Antena 3 după ce președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual i-a citit un SMS pe care l-a primit în timpul emisiunii lui Radu Tudor.

"Am primit următorul mesaj de la un pompier care sună cam așa: 'la majorarea salarială de 15% am primit un leu. Am lucrat 240 ore pe lună, am fost plătit 168 de ore'. Și ca acest om sunt 80% dintre pompierii din România, 80% din jandarmi și peste 80% din polițiști", a zis Dumitru Coarnă.

Mihai Tudose a replicat: "Domnule Coarnă, ați venit la mine de mai multe ori. Ați avut o listă cu cerințe, nu cu revendicări. Au fost discuții normale, constructive. Ați solicitat, pe bună dreptate, o majorare la angajații MAI. V-am promis-o și s-a întâmplat. Acum aflu de la dumneavoastră că mai este ceva care nu este în neregulă. Vom avea o discuție în acest sens. (...) Domnule Coarnă, dacă la salariu minim pe economie aplici 15%, creșterea este de un leu? Nu se poate. (...) Tocmai avem o negociere cu sindicatele la televizor, lucru care nu este în regulă".

[citeste si]

Ulterior, premierul a zis: "înțeleg că sunteți într-o emisiune foarte vie cu cineva care încearcă să convingă o țară întreagă că 80.000 dintre polițiști au primit un leu în plus (...) și s-a aplicat 15%. Haideți... nu vedeți că intrăm într-o altfel de zonă? (...)".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26