Tudose ironic la adresa lui Daea: A terminat cu oaia

Premierul Mihai Tudose a remarcat joi că pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern se află şi un punct venit de la Ministerul Agriculturii, respectiv "un ajutor de minimis pentru lână", constatând că ministrul de resort, Petre Daea, "după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj". 

"Şi ca să închei pe un ton optimist, pe ordinea de zi avem un punct al domnului ministru Daea, care, după ce a terminat tot ce se putea cu oaia, a ajuns la ambalaj. Este un ajutor de minimis pentru lână", a declarat Mihai Tudose în deschiderea şedinţei de Guvern. 

Premierul i-a cerut ministrului Agriculturii, care se pregătea să intervină, să se abţină: "Nu, nu mai luaţi cuvântul, lăsaţi". 

"Dar, închidem cu oaia. Înţeleg că, dacă am terminat şi cu lâna, e gata. (...) Lăsaţi că înţelegem ce înţelege oaia, dacă am ajuns şi la ambalaj lucrurile sunt în regulă. Valorificarea superioară a oii, da?", a conchis Tudose. 

Pe agenda şedinţei de Executiv figurează un proiect de hotărâre pentru aprobarea schemei "Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii", a beneficiarilor, condiţiilor de eligibilitate, modului de acordare a ajutorului de minimis, precum şi modalităţile de verificare şi control, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel