Tudose-Iohannis, discuție telefonică. Pieleanu: Sunt sigur că i-a pus această întrebare

Premierul Mihai Tudose a avut o discuție telefonică cu președintele Klaus Iohannis. Sociologul Marius Pieleanu a comentat relația directă dintre cei doi lideri ai României și a făcut precizări referitoare la conținutul discuției. 

Premierul Mihai Tudose l-a sunat ieri pe președintele Klaus Iohannis să-i spună că îi va trimite la Cotroceni demisia Doinei Pană și propunerea de înlocuire cu Ioan Deneș, senator al PSD. El a trimis alături de această propunere și un dosar cu noua persoană propusă, relatează România TV. 

Sociologul Marius Pieleanu spune că au existat o serie de zvonuri cu privire la noul ministru, pe care  el le dorește lămurite chiar de Ioan Deneș. Astfel, spune Pieleanu, i-a cerut prin diverse canale să aibă un mesaj public în această privință. 

"În mod normal aceasta este o stare care trebuie să fie perpetuă, una de comunicare directă între premier și președintele României. De data aceasta, într-adevăr există o preocupare pentru biografia domnului Deneș, pentru că se pare că nu are totuși o relație foarte bună cu dezvoltarea pădurilor și a mediului în România. Există voci care spun că domnul Deneș ar putea să reprezinte interesele celor care nu iubesc neapărat mediul în această țară. Pe anumite canale chiar și eu l-am rugat să iasă public și să dezmintă aceste suspiciuni, tocmai pentru a nu exista în continuare o discuție pe tema asta. Eu sunt convins că președintele Iohannis i-a pus deja această întrebare domnului prim-ministru Tudose, referitoare la cât de sigură este dorința domnului Deneș de a proteja mediul din România," a spus Marius Pieleanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel