Tudose, în Piaţa Victoriei: Acolo va fi soluţia aleasă

Miercuri, 4 octombrie, Mihai Tudose a spus că nu renunţat la transferul plăţii contribuţiilor de la angajator la angajat şi că în această privinţă se caută o soluţie alături de sindicate, astfel încât toată lumea să fie de acord. 

"Nu, a spus-o şi domnul preşedinte Hossu foarte clar. Şi o repet şi eu sper, la fel de clar. Nu s-a luat decizia renunţării la acest transfer. Găsim o soluţie de compensare sau de implementare a Legii salarizării, dacă se poate să nu mai facem acest transfer să vedem cum compensăm, acolo va fi soluţia aleasă.

Dar, de vineri, aşa cum v-a spus domnul preşedinte avem un grup de lucru, trebuie să vorbim cu toate confederaţiile sindicale, fie toată lumea de acord" a declarat Mihai Tudose în Piaţa Victoriei, alături de liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

El a adăugat că măsura transferului de taxe sociale la angajat este parte dintr-un pachet legislativ, alături de Legea salarizării şi scăderea nivelui de impozitare. "Era un pachet, Legea salarizării, cu acest transfer de taxe, cu scăderea nivelului de impozitare, era un pachet. Acum a intrat, practic, în vigoare, o componentă a acestui pachet legislativ. În măsura în care, şi cu sprijinul confederaţiilor vom găsi o altă soluţie, vom aplica acea soluţie. Dacă nu găsim o soluţie, căutăm o soluţie ca şi cei din sectorul privat să nu sufere, să le crească şi domniilor lor veniturile", a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel