Tudose, în Piaţa Victoriei: Acolo va fi soluţia aleasă

Rodica Mitu / 04 oct 2017 / 16:24 Salveaza PDF Comentarii

Miercuri, 4 octombrie, Mihai Tudose a spus că nu renunţat la transferul plăţii contribuţiilor de la angajator la angajat şi că în această privinţă se caută o soluţie alături de sindicate, astfel încât toată lumea să fie de acord. 

"Nu, a spus-o şi domnul preşedinte Hossu foarte clar. Şi o repet şi eu sper, la fel de clar. Nu s-a luat decizia renunţării la acest transfer. Găsim o soluţie de compensare sau de implementare a Legii salarizării, dacă se poate să nu mai facem acest transfer să vedem cum compensăm, acolo va fi soluţia aleasă.

Dar, de vineri, aşa cum v-a spus domnul preşedinte avem un grup de lucru, trebuie să vorbim cu toate confederaţiile sindicale, fie toată lumea de acord" a declarat Mihai Tudose în Piaţa Victoriei, alături de liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

El a adăugat că măsura transferului de taxe sociale la angajat este parte dintr-un pachet legislativ, alături de Legea salarizării şi scăderea nivelui de impozitare. "Era un pachet, Legea salarizării, cu acest transfer de taxe, cu scăderea nivelului de impozitare, era un pachet. Acum a intrat, practic, în vigoare, o componentă a acestui pachet legislativ. În măsura în care, şi cu sprijinul confederaţiilor vom găsi o altă soluţie, vom aplica acea soluţie. Dacă nu găsim o soluţie, căutăm o soluţie ca şi cei din sectorul privat să nu sufere, să le crească şi domniilor lor veniturile", a afirmat Tudose, citat de Agerpres.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23