Tudose-FMI, întâlnire. Dragnea: Un demers corect

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, consideră că este un demers corect și cinstit întâlnirea pe care premierul Mihai Tudose a avut-o, marți, la Guvern, cu reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional (FMI).

"Este foarte bine că i-a invitat la o discuție pe cei de la FMI pentru că e un demers corect și cinstit al Guvernului de a avea o întâlnire cu FMI, să le pună la dispoziție datele corecte, pentru că se tot întinde această horă de specialiști care spun că nu avem bani, că o să depășim deficitul, ba că o să avem o creștere economică mai mică. Să sperăm că cei de la FMI au înțeles", a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă se pune problema unui eventual împrumut de la FMI, Dragnea a spus că "nu sunt motive pentru care Romania să contracteze un nou împrumut".

Marți, premierul Mihai Tudose a anunțat că s-a întâlnit cu reprezentanți ai FMI și ai Băncii Mondiale pentru le arăta cifrele pentru previziunea de sfârșit de an, respectiv pentru a primi suport tehnic pentru marile proiecte strategice ale României, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel