Tudose-Dragnea-Tăriceanu, întâlnire secretă. Pieleanu: Luptă de putere în PSD

În aceste momente, Călin Popescu Tăriceanu, Liviu Dragnea și Mihai Tudose se află la o întâlnire într-un loc secret. 

În Parlament, a avut loc o întâlnire între președintele ALDE și președintele PSD. După o oră de discuții, cei doi au plecat împreună. În același timp, pleca și Mihai Tudose de la Palatul Victoria.  Întâlnirea are loc într-un spațiu ferit de ochii presei, deși se spune că ei vorbesc despre proiectul de buget pentru 2018. 

Informațiile pe surse sunt că președintele Klaus Iohannis ar putea respinge nominalizarea lui Paul Stănescu pentru Ministerul Dezvoltării. 

Marius Pieleanu, directorul Avangarde, afirmă că realitatea e mult mai profundă în PSD, fiind probleme grave. 

[citeste si]

”Opinia mea este că e vorba despre altceva: o luptă de putere în PSD. Informațiile mele îmi spun că prim-ministrul Tudose a avut motive și și-a manifestat îngrijorarea când a fost nominalizat Stănescu, dar tot CEx a fost de acord în unanimitate cu această propunere făcută de Liviu Dragnea. Paul Stănescu e una dintre coloanele vertebrale majore ale PSD-ului. El este artizanul victoriei de acum 10 luni, împreună cu Liviu Dragnea și alți oameni importanți. E o nucă tare. Nu se poate înlocui oricum. Cred că s-au activat anumite structuri cu iz de pădure învechită în PSD, de aici, de aproape, de la Băneasa, nu cea actuală, tocmai pentru a elimina nucile tari din PSD și a face cale liberă unor veleitari, fără nicio legătură cu partidul, sau cu legătură doar în ultima vreme, după ce PSD a înregistrat cea mai mare victorie din istoria sa. Depinde de cât de puternic va fi Liviu Dragnea să elimine aceste uscături și să aleagă calea cea dreaptă, pentru că e păcat de PSD, de scorul său istoric, de ce poate să facă” a spus sociologul Marius Pieleanu la Antena 3. 

Ținta unor veleitari: PSD, sub 15%

Directorul Avangarde mai susține: ”Ar putea să convină prim-ministrului posibila respingere a candidaturii lui Paul Stănescu. Paul Stănescu e unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Liviu Dragnea din PSD. Nu se pune problema de îndoială în relația dintre Liviu Dragnea și Paul Stănescu. Problema este că nu poți să arunci cu noroi în munca unui om, pentru că Paul Stănescu e vechi în PSD, pentru poftele unor veleitari, care încearcă să ducă PSD sub 15%.” 

”Se deschide cutia Pandorei. Următorul ministru pe listă pentru a o elimina din Guvern este Lia Olguța Vasilescu”, a mai spus Marius Pieleanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel