Tudose, dispută cu ENEL: Lasă un sfert din țară fără curent

Premierul Mihai Tudose a felicitat, marţi, toate autorităţile care au acţionat pentru înlăturarea urmărilor furtunii de duminică, din Timişoara şi din judeţ, dar a criticat, în continuare, Enel-ul, care "a început o activitate de PR foarte activă" însă ''lasă un sfert de ţară fără curent''. 

Felicit toate autorităţile din Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş. (...). De asemenea, am speranţe că se va încheia şi activitatea Enel, care, mai nou, în loc să se ocupe de ceea ce ar trebui să facă, a început o activitate de PR foarte activă. Sunt buni şi frumoşi pe net, ar trebui să fie la fel şi la partea de factură pe care ne-o încasează şi ar trebui să se materializeze şi în servicii de calitate şi în timp real. Dacă legea va permite, se va schimba acest lucru, asta înseamnă nişte termene de intervenţie mai scurte şi nu să stăm după buna voinţă a unei companii care lasă un sfert de ţară fără curent, a declarat marţi, la Timişoara, premierul Mihai Tudose. 

Premierul a punctat că există o problemă şi cu ANR, care parcă doarme în ultima perioadă sau a intrat în hibernare la venirea iernii. 

Primul ministru s-a întâlnit marţi, la Prefectura Timiş, cu structurile judeţene implicate în înlăturarea efectelor furtunii de duminică, care i-au prezentat lista cu solicitările pentru reparaţii, prioritare fiind şcolile şi spitalele, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel