Urmărește emisiunea live


Tudose, reacţie la numirea lui Vâlcov în Guvern

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Tudose, despre numirea lui Vâlcov în Guvern: Este decizia premierului Dăncilă.

Decizia privind numirea lui Darius Vâlcov în funcţia de consilier guvernamental aparţine premierului Viorica Dăncilă, apreciază deputatul PSD Mihai Tudose. Întrebat de jurnalişti la Parlament cum comentează numirea lui Vâlcov în poziţia de consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului şi dacă acesta respectă criteriile de integritate, Tudose s-a arătat iniţial mirat de acest lucru:

'În ce calitate? Este consilier oficial?'. 'Este decizia doamnei Dăncilă', a completat fostul premier. El a menţionat că nu s-a discutat în perioada mandatului său despre posibilitatea renunţării la protecţia SPP.

[citeste si]

Darius-Bogdan Vâlcov a fost numit consilier de stat în aparatul propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată marţi în Monitorul Oficial.

Darius Vâlcov este trimis în judecată în doua dosare, în care este acuzat de corupție, și cercetat de DNA într-un al treilea dosar, în care este acuzat ca ar fi cerut mită 2,5 milioane de lei, cand era primar in Slatina.
A tinut prima pagina a ziarelor în martie 2015, cand procurorii au sechestrat de la acesta și de la apropiati ai lui 125 de tablouri semnate, printre altii, de Pablo Picasso, Andy Warhol, Tonitza sau Luchian.

Este considerat principalul autor al programului de guvernare al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel