Tudose- bănci. Reacție VIRULENTĂ din PNL: Un circ! În orice țară, și-ar fi dat DEMISIA

Premierul Mihai Tudose a afirmat că nu are încredere în băncile din România, pentru că este pățit, și a subliniat că Terente era mic copil pe lângă bănci. 

Florin Câțu, vicepreședinte al PNL, a afirmat, la Antena 3: ”Mi se pare o declarație iresponsabilă, nu ar trebui să o luăm în glumă. În orice țară din lume, un asemenea atac asupra siguranței sistemului financiar bancar, atunci 20% din activele băncilor din România sunt împrumuturi către statul român, cel mai mare procent din Europa, mi se pare o declarație foarte iresponsabilă și cred că în orice țară din Europa prim-ministrul și-ar fi dat demisia.”

Liberalul consideră că ar trebuie ca premierul să încheie ”acest circ” și să meargă la instituțiile care au făcut ceva ilegal să le sesizeze. El lansează în discuție o altă problemă: ”Dar dacă nu au făcut ceva ilegal? Dacă tot ce face dl prim-ministru este doar un show și sistemul bancar din România rămâne cu o imagine pătată? Dacă aceste bănci nu au făcut nimic ilegal, cine reface această imagine, cine răspunde?”. 

[citeste si]

Florin Câțu susține că asistăm la un circ pentru că este nevoie de bani la buget. El afirmă că premierul ”demonizează” băncile pentru ca apoi să vină cu taxa pentru sistemul financiar-bancar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel