Tudorel Toader, sfidare pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, seful PSD, l-a criticat pe ministrul Tudorel Toader pentru ca întârzie proiecte de modificare a legilor din Justiție. Tudorel Toader i-a răspuns.

”Ministerul Justiției va demara un amplu proces de consultare a sistemului judiciar cu privire la identificarea problemelor ce decurg din aplicarea noilor coduri și a propunerilor pentru remedierea acestora.”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului.

Dragnea spunea că este nemulțumit de Tudorel Toader: "Eu sunt nemulțumit pentru faptul că a spus că a doua zi îl pune pe site-ul ministerului și au trecut 3 săptămâni și nu l-a pus. S-au pierdut trei săptămâni de zile. Colegii din Parlament normal că au și ei supărăriile lor pe asta... Dacă se întârzie foarte mult, inițiative legislative pot apărea și în Parlament. Parlamentul, în acest an, încă mai are dreptul să legifereze.”

Mai mult, întrebat daca regretă faptul că l-a susținut pe Tudorel Toader pentru a fi ministru, Dragnea a răspuns: "Nu pot să spun că regret, dar nici nu pot sa spun că sunt foarte fericit".

Astăzi, 24 aprilie 2017, la sediul Ministerului Justiției a avut loc reuniunea Comisiei de monitorizare a progreselor înregistrate de România în domeniul reformei sistemului judiciar şi luptei împotriva corupției (Comisia MCV), înființată prin Hotărârea Guvernului nr. 216/2012 privind accelerarea implementării obiectivelor de referință prevăzute în cadrul Mecanismului de cooperare şi verificare (MCV).

Lucrările Comisiei MCV au fost conduse de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

La lucrările Comisiei au participat: Marieta Safta, secretar de stat în cadrul ministerului justiției, Ana Birchall, ministru delegat pentru afaceri europene, președintele CSM, Mariana Ghena, vicepreședintele Înaltei Curți de Casație şi Justiție, Gabriela Bogasiu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție, Augustin Lazăr, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi și președintele Agenției Naționale de Integritate, Bogdan Stan.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel