Tudorel Toader: NU constituie un atac. În scurt timp, voi face publice...

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a revenit cu noi precizări, luni dimineață, pe contul său de Facebook.

„Mesajul anterior nu a constituit și nu constituie un atac la avocați, categorie profesională din care fac parte! În scurt timp voi face publice solicitările absolut nemotivate ale avocaților. Ex - onorariu pentru depunere acțiune de divorț - se propune majorarea de la 100 lei la 600 lei.

La întrebarea mea - este vorba doar de depunerea acțiunii sau și de susținerea acesteia în instanță? Răspuns - "nu știu"/cel mai probabil este faptul că autorul afirmației nu dorește să îi dau numele!”, a scris, luni dimineață, Tudorel Toader pe rețeaua de socializare Facebook.

Iată mesajul la care ministrul face referire: „Înțelegând faptul că se apropie alegerile la avocați, înțelegând și faptul că unii au intrat în campanie, postez din nou mesajul din 23 noiembrie 2018, cu precizarea faptului că avocații nu și-au precizat/reconsiderat poziția!

Memoriul Uniunii Naționale a Barourilor din România și Răspunsul Ministerului Justiției privind plata onorarilor datorate avocaților pentru serviciile profesionale prestate în vederea asigurării asistenței judiciare a persoanelor defavorizate și persoanelor vulnerabile în cadrul sistemului de ajutor public judiciar

Memoriul Uniunii Naționale a Barourilor din România poate fi descărcat aici si Răspunsul Ministerului Justiției poate fi descărcat aici”.

VEZI ȘI: ANM, prognoza meteo pe regiuni. Se va răci din nou

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel