Tudorel Toader, MCV, la Bruxelles: Se depun eforturi

În cadrul discursului de la Bruxelles, Tudorel Toader a subliniat că se depun toate eforturile pentru ca România să iasă din Mecanismul de Cooperare şi Verificare. 

"Suntem sub semnul MCV-ului, am demarat acţiunile pentru ca toate instituţiile implicate în acest MCV să ne unim competenţele, eforturile, pentru a răspunde condiţionalităţilor, cerinţelor din mecanism. E adevărat că acolo mecanismul nu prevede condiţionalităţi obiective, unele sunt cu o altă componentă, ca obiective în mişcare, şi vom depune toate diligenţele să vedem cum le putem îndeplini pentru ca, în final, să obţinem ridicarea mecanismului", a arătat Toader. 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află miercuri la Bruxelles, programul vizitei incluzând participarea la dezbaterea de la Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (Comisia LIBE) a Parlamentului European şi discuţii cu comisarul european pentru justiţie, consumatori şi egalitate de gen, Vera Jurova. Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul întâlnirilor se va afla şi viitorul raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în cadrul MCV, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel