Tudorel Toader, demisie Guvern: Sunt încă ministru

Tudorel Toader refuză să spună dacă și-a dat sau nu demisia din funcția de ministru al Justiției. El spune că legal este încă în funcție, chiar dacă și-a pierdut sprijinul politic.

Ministrul Justiției a evitat să spună dacă a demisionat sau nu, dar că va respecta decizia luată de coaliția PSD-ALDE, de retragere a sprijinului politic. Totodată Tudorel Toader spune că a fost evaluat pentru măsurile care trebuiau împlinite într-un mandat complet, nu doar în câteva luni. El a menționat că este un ministru independent.

"Eu mă duc acum la ora 9:00 la dezbatere pe proiectul de lege privind modificarea legii cetățenilor. La orele 12:00 particip la secția de judecători a CSM, așadar îmi îndeplinesc obligațiile până în ultimul moment. Eu încă sunt Ministrul Justiției și îmi îndeplinesc funcția, nu fac parte din nicio tabără. Scria în acea evaluare că au trecut patru luni de când sunt ministru și nu am realizat Cartierul Justiției, asta deși eu sunt ministru de doar două luni. Păi Cartierul Justiției este un proiect extrem de mare și de generos. Sunt 11 hectare de teren aici lângă Biblioteca Națională. Sunt niște proprietăți private care trebuie expropriate, studii de fezabilitate, autorizații și multe altele. Nu poți reproșa așa ceva," a declarat Tudorel Toader. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel