EXCLUSIV  Tudorache, surpriză pentru jucătorii de la Rapid! ”Eu voi sta în spatele echipei”

Moș Crăciun la Primăria Sectorului 1: Tudorache: ”A venit cu un sponsor pentru Rapid”
Moș Crăciun la Primăria Sectorului 1: Tudorache: ”A venit cu un sponsor pentru Rapid”

Întâlnirea de final de an 2018 a primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, cu echipa Rapid a avut loc marți, în sala de consiliu a Primăriei.

Practic, așa cum ne-a declarat primarul, a fost o premiere a fotbaliștilor Rapidului, echipa de suflet a edilului Sectorului 1.

”A venit Moș Crăciun. A venit la Rapid și a venit cu un sponsor, pentru că bani publici nu există în acest proiect. Așa cum am mai spus, îi ajut, dar uite că nu-i nevoie. De fiecare dată când doresc pentru Rapid o sponsorizare uite că vine”, ne-a declarat primarul Dan Tudorache. 

Eu voi sta în spatele echipei, dar sunt mulți alți prieteni care ajută. Despre baza Rapid pot să spun că am speranțe să o primesc în administrare de la guvern cât mai repede, pentru a fi pusă la dispoziția tuturor sportivilor din Sectorul 1, nu numai a fotbaliștilor. Implicarea primăriei este doar la nivel de infrastructură și sper ca acest lucru să-l audă și colegii mei din Consiliu care tot timpul se opun la orice proiect sportiv”, mai spus primarul sectorului 1, Dan Tudorache.

Eu sper să primesc de la guvern și Baza Pro Rapid și parcul Bazilescu. Nu am nevoie de fonduri. Vreau Teatrul de Vară din parcul Bazilescu, parcul Cireșarii și tot așa. Am multe zone în sectorul 1 care sunt în paragină și vreau să ajungă la administrația locală să le putem valorifica pentru locuitorii din zonă” a mai adăugat Tudorache.

”Mulțumesc pe această cale unuia dintre colaboratorii mai vechi ai Rapidului. Sponsor, patron... În momentul de față este primul pas pe care-l face către Rapid: Mulțumesc George Copos că începi să vii și să te implici la Rapid! Pentru că este sufletul tău, este sufletul nostru și avem nevoie de fiecare om care iubește acest club”, i-a transmis Tudorache lui Copos în finalul întâlnirii de la Primăria Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel