Tudorache: Discuțiile care au dus la demisia lui Stănescu. De ce a decis să se retragă, de ce a fost acuzat

Paul Stănescu/ Foto Agerpres
Paul Stănescu/ Foto Agerpres

Daniel Tudorache a spus, la Antena 3, care au fost motivele care au dus la pasul în spate făcut de Paul Stănescu din funcția la vârf pe care o avea în PSD, de președinte executiv. 

”Erau păreri pro și contra, erau discuții între colegi cu privire la când să fie data acestui Congres, unii spuneau să fie foarte repede- acestea erau discuții înainte de CEx- alții undeva în septembrie - octombrie și unii voiau în martie. Au fost discuții între noi și nu puteai spune că există un grup sau un grup de influență. Au fost propuneri pro și contra, nu se pune problema ca cineva să preia partidul.” a spus Daniela Tudorache. 

S-a retras ca să nu fie acuzat de jocuri ascunse

Întrebat de ce și-a dat demisia Paul Stănescu, Daniel Tudorache a răspuns că au un grup unde au fost mai multe discuții între colegi, ”cu acuze” și Paul Stănescu a spus, în urma acestor discuții, că mai bine se retrage. Întrebat dacă Paul Stănescu a fost acuzat de ceva, primarul Sectorului 1 a răspuns afirmativ, nedorind să dea nume. Cu privire la acuzații, Tudorache spune că vizau interese cu privire la organizarea Congresului și Paul Stănescu ar fi afirmat: ”mai bine mă retrag ca să nu spună cineva că am eu vreun interes sau că fac jocuri să preia cineva partidul”. 

Viorica Dăncilă i-ar fi recomandat lui Paul Stănescu să nu facă pasul în spate. Daniel Tudorache a mai afirmat că nu sunt tabere în PSD, ci doar opinii divergente. 

Primarul Sectorului 1 a mai precizat că PSD, după ce va avea o conducere stabilă, trebuie să-și aleagă candidatul la prezidențiale, pentru că-n august trebuie deja să fie strânse semnături pentru acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel