Tudorache cere demisia șefului Jandarmeriei și acuză: A fost ordin pentru fraudarea alegerilor

Dan Tudorache a vorbit despre acuzele de fraudă electorală în ceea ce privește rezultatul strutinului de la Sectorul 1 la alegerile locale.

Tudorache acuză Jandarmeria că a „ajutat” USR să sustragă sacii cu voturi din incinta Biroului Electoral Sector 1.

„Pe data de 30 septembrie, la ora 17:20, președintele Biroului Electoral de sector a închis biroul, spunându-le tuturor că are COVID-19 și să părăsească incinta. Au rămas în interior cam doi jandarmi.

La ora 18:30 au intrat reprezentanții USR cu rucsacii în spate, la îndemnul jandarmilor. E grup infracțional organizat. Voi cere public demisia șefului Jandarmeriei, numit recent. Tot ceea ce s-a întâmplat acolo a fost sub coordonarea Jandarmeriei”, a precizat Tudorache, la România TV.

Jandarmii i-au lăsat (n.r. - pe reprezentanții USR) să intre în Biroul Electoral de sector, știind că acel birou trebuia să fie închis pentru că procurorul avea COVID-19. I-au lăsat să intre, stătea cu ei de vorbă, se vede pe imagini din ce mi-a precizat avocatul. Au primit ordin. Jandarmii le-au făcut loc să plece cu mașina. A fost ordin să plece cu sacii din Biroul Electoral”, a conchis Daniel Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel