Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Tudor-Tim Ionescu, în campania "Aducem bucurie". "S-a ajuns la o ABERAȚIE"

Tudor-Tim Ionescu, consilier general ALDE al Municipiului București, a venit în redacția DC News cu un cățeluș de pluș și cu un tricou cu mesajul "Aducem bucurie". El a dat mai multe detalii despre campania pe care a lansat-o recent. 

În perioada 6 - 22 decembrie 2017, zece căței din adăposturile ASPA, selectați de experți, vor vizita alături de aceștia școli speciali, centre sociale și de seniori, copii și persoane cu dizabilități, pentru a le oferi bucurie prin activități asistate de Animale (AAA).

(w670)

"Vin direct de la Şcoala Gimnazială Specială nr. 2, Bucureşti, pentru Deficienți de Vedere. Campania "Aducem bucurie" a început așa: în luna decembrie, fiind vizitate centre de copii, seniori, persoane cu dizabilități și persoane nevoiașe, ne-am gândit să venim cu ceva atipic. Evident că sunt foarte importante lucrurile materiale, dulciurile, hainele, dar am vrut să mergem un pic mai departe și să creăm o experiență benefică. Am mers în centrele ASPA și am selectat zece căței. Cu aceștia am început să vitizăm diferite centre. Vom face activități cu animale asistate", a zis Tudor-Tim Ionescu la interviurile DC News.

Probleme în demararea campaniei

Vicepreședintele tineretului ALDE a explicat că a avut și probleme în ceea ce privește demararea campaniei "Aducem bucurie".

(w670)

"Am un principiu după care mă ghidez și care se aplică în acez caz: 'dacă ceva este important vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză'. Joi, în prima zi de campanie, am fost foarte aproape de a mă exprima mai puțin cordial pentru că am găsit puse bețe în roate. Nu știu dacă din rea voință sau frică. Acest sistem al administrației publice centrale și locale a început să genereze teamă sau fobie în a fi proactiv. Încercăm în a ne limita la ce legea ne indică negru pe alb și să nu ieșim din pătrățelul oferit. Pe de-o parte, este justificată această frică. Am văzut, în trecut, cazuri în care s-a ajuns la prejudicierea banului public, dar cred că am căzut, un pic, în extrema cealaltă", a zis vicepreședintele TLDE.

Tudor-Tim Ionescu a venit cu un exemplu privind această situație.

"Un exemplu de frică o reprezintă chiar acești cățeluși de pluș. Niște persoane... precaute s-au gândit că în ASPA nu avem cadrul legal pentru a achiziționa și oferi astfel de jucării dat fiind faptul că acest lucru nu este scris, negru pe alb, în lege. Am avut întârziere destul de mare în acest sens. Le-am explicat că sunt niște cățeluși de pluș... înțelegeți aberația la care s-a ajuns", a mai spus Tudor-Tim Ionescu.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel