Tudor-Tim Ionescu, declarație spumoasă despre Raluca Turcan

Tudor-Tim Ionescu, secretar general adjunct ALDE, atacat-o pe Raluca Turcan pentru felul în care PNL face opoziție.

"Dacă penibilul ar putea fi măsurat prin termometre cu mercur, la doamna Turcan ar exploda lichidul prin depășirea tuturor limitelor. Opozitia in Romania ar trebui sa fie reprezentata de PNL. Insa, atunci cand nu ai vreun proiect pentru romani, singura alternativa de a face opozitie e de a striga cat mai tare, poate te faci auzit. Pana acum, cei din PNL s-au facut remarcati doar printr-un singur lucru: solicitarea de demisii pe banda rulanta. Acestia nu au alt mesaj, ci doar unu singur, demisia, sperand ca poate asa ajung la putere.

Constatăm, încă o dată, că PNL-ul de astăzi este condus de PDL-ul de ieri, iar pozițiile celor ce conduc acest partid golit de orice urmă de liberalism, sunt de o speță atât de joasă încât o muscă ar patina pe creierele acestora din lipsă de circomvolutiuni", a zis Tudor-Tim Ionescu.

Turcii și Orbanii

"Mai mult, prin exprimarea unor păreri contrare tuturor principiilor liberale, precum cele ale doamnei Turcan, ceea ce este normal, având în vedere pedigree-ul băsist al dânsei, demonstrează încă o dată că nu înțelege nimic din liberalism.

Elogiile aduse sistemului represiv de poliție politică, utilizat chiar de președintele cu care doamna Turcan se pozează, elogiile aduse "zdrăngănitului de cătușe" de către PNL (PDL) ul de astăzi, ne arată că-n lipsa puterii de convingere a electoratului prin forța argumentelor, Turcan-Orban și ceilalți membrii ai conducerii din PNL, speră că vor reuși să obțină rezultate electorale prin eliminarea concurenței de către săgețiile DNA-ului doamnei Koveși.

TurcOrban speră ca prin atacurile la adresa domnului Călin Popescu-Tăriceanu, vor fi-n atenția publicului. Ceea ce reușesc însă Turcii și Orbanii, este doar să demonstreze că din lipsa oricărei inițiative constructive, în absența argumentelor pertinente pe care o opoziție ar trebui să le prezinte, apelarea la atacuri josnice și derizorii rămâne singura opțiune pentru PDL ul vopsit cu galben", a mai spus Tudor-Tim Ionescu, secretar general adjunct ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel