Tăriceanu, amenințat de Rareș Bogdan cu dosar penal. Tudor Tim-Ionescu: Vă înșelați amarnic! Șase întrebări esențiale- VIDEO

Tudor Tim-Ionescu a reacționat după ce Rareș Bogdan l-a amenințat cu dosar penal pe Călin Popescu Tăriceanu, dacă acesta nu va vota noul decret de prelungire a stării de urgență.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că nu va vota decretul prezindențial, dacă starea de urgență va fi prelungită la nivelul întregii țări, iar Rareș Bogdan ”a luat foc” într-un punct de vedere publicat de Evenimentul Zilei. La rândul său, consilierul general al Capitalei, din partea ALDE, Tudor Tim-Ionescu, a reacționat față de cuvintele eurodeputatului liberal: 

”Cum vine asta? Mai nou, Rareș Bogdan îl amenință pe Călin Popescu-Tăriceanu că va avea dosar penal dacă nu vrea să voteze prelungirea stării de urgență? Așa sunt învățați toți cei care ajung la PNL/PDL că se face politica, cu dosare penale?

Asta e declarația ”marelui om politic" Rareș Bogdan: ”...n-are decât să nu se supună ordonanțelor militare, pentru a se alege cu un dosar penal”.

Dar asta se întâmplă atunci când cineva îți prezintă argumente cu privire la incompetența propriului Guvern și la ineficiența măsurilor pe care le-au luat!

Întâi l-au ignorat cei din PNL și de la Cotroceni pe Călin Popescu-Tăriceanu. Nu i-au răspuns câte persoane sunt testate cu adevărat. Nu i-au răspuns cu privire la ce va face Guvernul pentru a ne reîntoarce la muncă. Nu au răspuns nici măcar la întrebările privind agricultura, ce planuri au pentru salvarea anului agricol.

Acum, când au văzut că nu merge cu ignorarea, trec la amenințări cu dosare penale. Chiar așa credeți că puteți intimida oamenii ca să nu vă mai critice? Chiar credeți că amenințarea unei marionete a Cotroceniului va reuși să îl intimideze, în condițiile în care nu l-au intimidat toate dosarele prin care au vrut să îi bage pumnul în gură?

Dacă așa vă gândiți că puteți să faceți pe cineva să tacă din gură, vă înșelați amarnic!

Șase întrebări în Săptămâna Mare

Pentru Guvernul SPARANGHEL: mai bine răspundeți, fără să mințiți, că e Săptămâna Mare, la aceste 6 întrebări, câte una pentru fiecare zi:

1. De ce nu sunt lăsați românii la muncă în România ci doar în afară?

2. Ce se-ntâmplă cu elevii și mai ales cei de a 12-a care ar trebui să aibă BAC-ul în câteva săptămâni?

3. De ce se permite și susține, ne spune chiar Orban, tăierea și exploatarea pădurilor?

4. De ce nu știm câte persoane individuale au fost testate până în prezent pentru SARS-CoV2? Ce se-ntâmplă cu spitalul militar de campanie rol2 inaungurat chiar de președintele Iohannis în 28.03.2020?

5. Care este planul de relansare economică și socială a României?

6. De ce, când țări mult mai afectate de Coronavirus ca România, precum Spania, ies din carantina totală și se-ntorc oamenii la muncă, la noi se dorește prelungirea stării de urgență ?

Nu o luați ca pe o spovedanie, ci doar onestitate față de români să răspundeți la aceste întrebări!”, este reacția lui Tudor Ionescu, pe pagina sa de Facebook, pe care o puteți asculta în varianta completă, aici:

VIDEO

Ce a scris Rareș Bogdan despre Tăriceanu

”Opoziția lui Călin Popescu-Tăriceanu față de prelungirea stării de urgență reprezintă cea mai clară dovadă de inconștiență. Dacă vrea să împingă România în cel mai negru scenariu iscat de pandemie, n-are decât să nu se supună ordonanțelor militare, pentru a se alege cu un dosar penal. Dar să nu contribuie la diseminarea neîncrederii în măsurile autorităților, căci m-aș putea întreba (și nu cred că sunt singurul) pe cine slujește!” conform unui editorial în evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel