Noul viceprimar al Capitalei, Tudor Ionescu, primele declarații

Tudor Ionescu, fost iubit al Oanei Zăvoranu, este, începând de astăzi, unul dintre cei doi viceprimari ai Capitalei, după ce a fost ales cu 28 de voturi "pentru" în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București.

În primele declarații din postura de viceprimar, Tudor Ionescu a explicat: "Este o zi importantă pentru mine și pentru ALDE. Este importantă din două puncte de vedere.  Mă onorează că am fost propus de ALDE dintre cei 4 consilieri pentru a ocupa funcția de viceprimar. (...) Al doilea motiv pentru care sunt onorat este că majoritatea consilierilor aleși în funcție m-au votat. Țin să le mulțumesc pe această cale, nu știu cine sunt, dar le mulțumesc, iar pentru cei care nu m-au votat, țin să îi asigur că voi depune toate eforturile pentru a lucra împreună, pentru a construi împreună și pentru a veni cu cele mai bune soluții și pentru a le implementa cât mai repede", a declarat Tudor Ionescu.

Noul viceprimar al Capitalei a precizat, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că a absolvit trei facultăți. "Două dintre ele - una pe comerț internațional și una pe științe politice - le-am terminat în Bruxelles. Am făcut și două mastere în Bruxelles: unul pe politică comparată și unul pe studii europene. Din acest motiv, opțiunile mele se dirijează mai ales în zona Uniunii Europene și a relațiilor internaționale".

Tudor Ionescu a subliniat ulterior: "Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici, nu am discutat niciodată... La mine lucrurile au fost simple de la început,viața mea personală nu o discut și aici se închide orice. Munca mea este cea pe care o vedeți aici și pe care o veți vedea și pe teren. Ceea ce voi munci eu veți vedea în interesul cetățenilor bucureșteni, 24 din 24", a adăugat Tudor Ionescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel