Tudor Gheorghe, răspuns la propunerea PSD de a-l face parlamentar

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, a declarat pentru ziarulprofit.ro, că există discuţii avansate cu Florin Piersic şi Tudor Gheorghe pentru ca cei doi mari artiști să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare. Florin  Piersic a respins propunerea încă de duminică, Tudor Gheorghe răspunzând pe pagina de Facebook propunerii liderului PSD.

"Câtă vreme politica mea este una singură și consecventă, cea a culturii naționale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul și ștergem formele prea bruște. Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muște", scrie Tudor Gheorghe pe Facebook.

Ulterior, Tudor Gheorghea avut o intervenţie  la Antena 3 unde a declarat că: "Politica mea e poezia. M-a deranjat faptul că la un post de televiziune brusc apare această ştire. Eu nu-l condamn pe omul care a făcut afirmaţia fără să ştie. Nici măcar presa care a dat ştire. Mă deranjează că nu m-au întrebat şi pe mine."

Tudor Gheorghe a mai afirmat că aşteaptă implicarea generaţiilor tinere. Întrebat dacă s-ar implica în politică dacă ar avea 18 ani, artistul a declarat: "M-aş bate ca un leu."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel