Tudor Ciuhodaru depune un proiect legislativ care interzice finanţarea campaniilor electorale din bani publici

Deputatul conservator Tudor Ciuhodaru va depune la Camera Deputaţilor un proiect legislativ care vizează interzicerea banilor publici pentru finanţarea campaniilor electorale.

tudor-ciuhodaruCiuhodaru consideră că pachetul legislativ pe care l-a iniţiat va crea premizele unei politici în care „transparenţa şi valoarea intrinsecă a candidaţilor să fie puse pe primul plan“.

„Cerem partidului stat să fie la fel cu cei care vor să candideze la alegerile locale şi parlamentare, cum a fost cu persoanele cu dizabilităţi, cu mamele, cu cei care ne asigură educaţia, sănătatea şi ordinea publică şi să nu permită finanţarea campaniilor electorale din banii noştri. Considerăm că, dacă un candidat are ceva de spus şi reprezintă ceva pentru comunitate, se vor găsi întotdeuna şi resurse în societate care să-i asigure posibilitatea de a organiza campania electorală“, se mai arată în comunicat.

Proiectul legislativ care prevede imposibilitatea finanţării de la bugetul de stat a campaniilor electorale vine în completarea „legii Ciuhodaru - a votului uninominal necompensat“, mai spune comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel