Tudor Buzatu, secretar de stat. Cum explică Dumitru Buzatu, tatăl său, numirea

dumitru_buzatu
dumitru_buzatu

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, că fiul său, Tudor Buzatu, a avut susţinerea organizaţiei de tineret şi a PSD Vaslui pentru a fi numit în funcţia de secretar de stat.

"Am să răspund o singură dată, adică acum, la acest lucru şi pot să vă precizez că a primit recomandarea organizaţiei de tineret pe care o conduce şi a organizaţiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat şi, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că este vreo problemă. Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susţinere. Îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoaşterea limbilor străine", a explicat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD. 

Numirile Vioricăi Dăncilă

Tudor Buzatu a fost numit, pe 7 martie, în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

De asemenea, Remus Munteanu, fiul lui Ioan Munteanu, a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului.

Ioan Munteanu, seful PSD Neamt si liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a demisionat in ianuarie din Parlament, invocand “motive de sanatate”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel