Tudor Barbu ar putea demisiona din PPDD. Diaconescu își pierde liderii

tudor_barbu dece
tudor_barbu dece

Senatorul PPDD Tudor Barbu ar putea demisiona din partidul lui Dan Diaconescu, potrivit România Tv. Liderul deputaților PPDD, Radu Popa, e un alt element important al partidului care a părăsit formațiunea, vineri, fiind exclus pentru ”acțiuni îndreptate împotriva partidului”.

UPDATE: Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, a declarat că Tudor Barbu i s-a confesat că vrea să părăsească partidul. După discuții între cei doi, Barbu a acceptat să se gândească mai bine la decizia pe care urmează s-o ia. ”Mi-a spus astăzi (Barbu - n.r.) că ar vrea să plece din partid şi l-am întrebat şi l-am rugat dacă mai putem face ceva să nu se întâmple lucrul acesta. A zis că se mai gândeşte, eu sper totuşi să nu se întâmple lucrul acesta” a spus Vochiţoiu, precizând că luni se vor purta discuții în grupul parlamentar, la care va lua parte şi Dan Diaconescu.

Radu Popa a declarat într-o intervenție telefonică la Rtv că, în ultima discuție purtată cu Tudor Barbu, senatorul s-a arătat nemulțumit de faptul că partidul lui Diaconescu o menține în funcția de președinte pe Simona Man. Parlamentarul, acum independent, spune că a fost exclus din partid după ce a refuzat să preia șefia acestuia, pe care i-a oferit-o fondatorul formațiunii, Dan Diaconescu.

Radu Popa a recunoscut că poartă negocieri cu PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel