Trupa 3 Sud Est, vizită la Ambasada SUA

Foto: U.S. Embassy Bucharest
Foto: U.S. Embassy Bucharest

Cei trei componenţi ai trupei 3 Sud Est au făcut o vizită la Ambasada SUA. 

"Nu trebuie să fii vedetă pop-rock ca să primești o viză - pe bune!

Mulțumim 3 SUD EST pentru vizita făcută la Ambasada pentru interviul de viză, #amintirile noastre sunt scurte si din când în când, trebuie să intervievăm solicitanții, chiar dacă au mai fost în SUA. Vă urăm mult succes la spectacolele următoare din SUA și credem că vă veți descurca foarte bine pentru că voi sunteți #jumătateamaibună.

În prezent, Secția Consulară oferă un număr limitat de programări la interviuri pentru toate tipurile de viză, care se adresează cetățenilor români sau persoanelor care au reședința legală în România. Regimul de urgență se aplică în continuare celorlalte categorii de solicitanți. Pentru a afla detalii și a vă înscrie pentru o programare, vă rugăm să accesați: https://www.ustraveldocs.com/

Rețineți că în cazul în care ați primit deja o viză, de cele mai multe ori o puteți reînnoi fără programare – chiar dacă a expirat în ultimii patru ani. Profitați de programul de reînnoire a vizei fără interviu! Detalii: ro.usembassy.gov", transmit cei de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, pe pagina de Facebook.

De ce SUA menţin vizele pentru români. Aurescu: Rata de refuz este de 9-10%, limita fiind de 3%

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a explicat rata mare de refuz a românilor care vor să meargă în SUA.  "Este, până la urmă, rezultatul unei legislaţii americane, care este destul de strictă şi care, după cum cunoaşteţi, prevede o serie de condiţii. Noi am îndeplinit toate aceste condiţii prevăzute de legislaţia americană, cu excepţia condiţiei care se referă la rata de refuz. Plafonul ratei de refuz prevăzut de legislaţia americană, adică transpus în procent de număr de vize care nu sunt acordate atunci când se fac aplicaţii pentru această viză de scurtă şedere în Statele Unite, plafonul acesta este de 3% din numărul total de solicitări. În momentul de faţă, noi nu suntem la acest plafon. (...) În momentul de faţă, suntem în jur de 9 - 10%. Or, această situaţie nu este imputabilă nici autorităţilor române, nici autorităţilor americane, ci se referă exact la situaţia neîndeplinirii condiţiilor de către cetăţenii români, fiecare în parte, care aplică pentru a obţine o viză", a afirmat Aurescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel