Trump-FBI, RĂZBOI total. Comey: Sunt minciuni

Fostul director al FBI, James Comey, a acuzat joi administrația Trump că îl defăimează și spunea minciuni despre agenție. El a refuzat să-și dea avizul pentru a se verifica dacă președintele Donald Trump a încercat să obstrucționeze justiția, cerându-i să renunțe la o anchetă asupra fostului consilier de securitate națională, informează Reuters.

Comey a spus parlamentarilor americani, la o ședință în fața unui comitet al Senatului, că a fost surprins de "explicațiile schimbătoare" date de administrația Trump în ceea ce privește demiterea lui din 9 mai.

"Deși legea nu cere nici un motiv pentru demiterea directorului FBI, administrația Trump a ales să mă defăimeze și, mai important, să defăimeze FBI-ul spunând că organizația era în degringoladă și că oamenii și-au pierdut încrederea în liderul său", a spus Comey.

"Acestea sunt minciuni” a adăugat Comey.

Demiterea acestuia a șocat Washingtonul, iar democrații au acuzat că eliminarea lui Comey are legătură cu investigația condusă de FBI cu privire la legăturile dintre campania Trump si Rusia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel