TRU: Ponta e un "Gică contra european"

traian_razvan_ungureanu dc
traian_razvan_ungureanu dc

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta este un fel de "Gică contra european". TRU a adăugat că premierul nu înţelege că la nivelul UE lucrurile merg înainte şi se decid prin negociere şi compromis.

"Premierul Victor Ponta  a invocat dreptul de veto al României în legătură cu construcţia bugetului european. Bun venit în Europa, Victor Ponta! Domnia sa nu cunoaşte cum merg lucrurile, cum trebuie susţinut interesul naţional al României la nivel european. Victor Ponta nu cunoaşte situaţia în care ne aflăm: suntem, cu excepţia lui Victor Ponta, în Europa. Suntem împreună, dezbatem un buget comun. Acolo lucrurile merg înainte prin negociere şi compromis. Domnul Ponta nu ştie lucrul ăsta. Victor Ponta, care e un fel de Gică-contra european, nu are cum să înţeleagă lucrurile astea, nu are competenţa să înţeleagă în ce s-a băgat", a spus Traian Ungureanu.

Europarlamentarul PDL a susţinut că premierul Victor Ponta ar trebui să calculeze cât pierde fiecare român din cauza descreşterii economiei de la 1,5 la aproape zero, în momentul de faţă.

" Cine vorbeşte de dreptul de veto? Şeful unui Guvern care a stârnit în Europa fie râsul, fie îngrijorarea.", a mai adăugat TRU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel