TRU către dezertorii din PDL: „O să fiți scuipați ca o măsea stricată”

traian_razvan_ungureanu dc
traian_razvan_ungureanu dc
Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Răzvan Ungureanu, le-a spus, joi, primarilor PDL, care susțin candidații USL la Parlament, că, după 9 decembrie, vor fi ,,scuipați ca o măsea stricată".

,,Nu știu sigur dacã nu cumva sunt 34, nu 30 de primari. Ce s-a văzut la Mehedinți este rezultatul unei practici naționale a USL. Știm foarte bine că USL ne șantajează, ne presează, ne amenință primarii nu numai în Mehedinți, peste tot. Acesta este modul de a acționa, electoral și administrativ, al USL. Bun,  faptul cã au cedat cei 30 sau câți sunt primari din Mehedinți este un avertisment pentru toți aleșii locali din România: cu USL nu aveți parte decât de amenințări și după 9 decembrie, într-un regim USL, veți fi scuipați ca o măsea stricată", a spus TRU.

Întrebat care sunt metodele de șantaj, purtăttorul de cuvânt a spus că sunt „mai multe”. ,,E foarte simplu, sunt șantajați cu ce se șantajează la nivel local: vă tăiem fondurile, întrerupem cutare proiect, vă deschidem dosar penal, trimitem controlul peste voi și alte vehicule blindate aflate la dispoziția Guvernului", a punctat europarlamentarul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel