Trezorierul PSD către Țuțuianu: PSD nu ar plăti nici măcar un euro!

Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu au ajuns în spațiul public. Din înregistrările cu vicepreședintele PSD, reiese că partidul ar fi plătit o sumă uriașă de ordinul milioanelor pentru a bloca aparițiile sale televizate. Trezorierul PSD rupe tăcerea în acest scandal. 

Mircea Drăghici reacționează la afirmațiile potrivit cărora PSD ar fi plătit două milioane de euro pentru publicitate, cu scopul  de a-l interzice pe Adrian Țuțuianu. 

”În această seară au fost vehiculate în spațiul public sume de bani care nu au nicio legătură cu realitatea! Vreau să dezmint categoric aceste informații absolut false.

În calitate de trezorier al partidului pot să vă asigur că este o imensă exagerare! Ca termen de comparație, suma maximă plătită vreodată de PSD unui post de televiziune, în perioadele de vârf din timpul scrutinelor electorale, a fost de cel mult 5-10% din valoarea vehiculată.

PSD nu ar plăti nici măcar un euro pentru a bloca aparițiile în emisiuni TV ale vreunui membru al partidului. Ar fi un gest absurd, pentru simplul fapt că s-ar găsi imediat nu un post, ci trei posturi concurente care să-l invite!” a scris Mircea Drăghici, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel